• CREËREN

Ontwerpen
Ontwerp en advies

 

Areamasters is dé sparring-partner voor een creatieve en realistische vertaling van jullie wensen.

Een goed ontworpen groene buitenruimte is naar tevredenheid van de opdrachtgever én van de gebruiker. Daarnaast voldoet het ontwerp natuurlijk aan de eisen voor veiligheid en duurzaamheid. Om dat te bereiken, gaan we in de ontwerpfase met elkaar om tafel.
Jullie vertellen wat de visie van de organisatie is. Vervolgens kijken we naar de wensen van de gebruikers, de mogelijkheden van het terrein en het budget.
Sommige teams hebben al een plan, andere hebben alleen wat losse ideeën of laten zich graag inspireren door eerdere ontwerpen die wij hebben gemaakt. Wij nemen alle tijd om samen alle wensen en voorwaarden door te nemen.

Pas na een uitvoerige inventarisatie wordt er een ontwerpvoorstel gemaakt. Binnen Areamasters werken we met verschillende ontwerpers/architecten met ieder een eigen stijl en specialisme. Door onze ervaring met terreininrichting zijn wij goed in staat om jullie specifieke wensen te vertalen naar een realistisch ontwerp. Samen komen we uiteindelijke tot een ontwerp dat nu en in de toekomst aan alle wensen en eisen voldoet.