• OVER ONS

    WE WERKEN SAMEN VOOR HET BESTE RESULTAAT EN ONTZORGEN ZO VEEL MOGELIJK
    WIJ ZIJN PROFESSIONEEL EN PERSOONLIJK

We zijn een jonge, dynamische onderneming die zich bezighoudt met het creëren, realiseren en beheren van buitenruimtes en belevingstuinen. Dit doen we op onze eigen professionele, persoonlijke manier. We vinden het belangrijk een band op te bouwen met onze opdrachtgevers en hen zo veel mogelijk te ontzorgen. Een goed aangelegde en onderhouden belevingstuin of natuurspeelplek heeft een grote positieve invloed op de gebruikers. Het biedt gebruikers, deelnemers of cliënten meer beleving, uitdaging, ontmoeting of ontspanning. Bovendien laat een verzorgde, groene buitenruimte zien wat een organisatie belangrijk vindt. Dit kunnen functies zijn als: recreatie, herstel, educatie of andere ondersteuning van de bedrijfsactiviteiten. Onze buitenruimtes en belevingstuinen sluiten aan op de wens van de opdrachtgevers en aan de behoeften van de gebruiker. En vormen zo een mooi groen visitekaartje.

Ons Team

Ons team bestaat uit ontwerpers, adviseurs, werkvoorbereiders, stratenmakers, grondwerkers, timmermannen en hoveniers. Ieder neemt zijn of haar eigen specialisme mee waarbij we elkaar versterken.

Onze werkwijze
Waarom meerdere leveranciers als het om één buitenruimte gaat?

Areamasters biedt het totaalpakket van ontwerp, aanleg en onderhoud van buitenruimtes van scholen, kinderdagverblijven en zorginstellingen. Wij verzorgen de gehele aanleg en houden hierbij rekening met het toekomstig onderhoud. Wij dragen zorg voor zowel de beplanting, het civiele werk (verhardingen, meubilair) en bouwkundige constructies zoals vlonders, schuttingen of fietsenstallingen. Eén contact voor uw vragen of suggesties en één verantwoordelijke voor alle werkzaamheden op uw terrein. Wel zo makkelijk en persoonlijk.

Samenwerken waar dat prettig is, ontzorgen waar het kan

Jullie weten als geen ander wat de visie van de organisatie is en waar de buitenruimte aan moet voldoen. Wij hebben de kennis en ervaring over het aanleggen van buitenruimtes die aan specifieke eisen moeten voldoen. Daarom werken we graag samen in de vorm van een bouwteam voor het gehele traject. Naast het standaard onderhoud, zijn wij graag de ogen en oren van de facilitair manager. We registreren en rapporteren eventuele verbeterpunten en houden nauw contact met de gebruikers. Op deze manier ontzorgen wij waar het kan, zodat u zich kunt concentreren op uw eigen kernactiviteiten. Wel zo efficiënt. Heeft de organisatie meerdere locaties? Dat is geen probleem. Wij werken landelijk.

Quick scan

Is er al een buitenruimte in gebruik, maar voldoet deze niet aan de wensen van de gebruikers of past het niet bij de visie van de organisatie? Wij bieden de mogelijkheid om door middel van een quick scan de huidige situatie en waardering in beeld te brengen. Op basis van deze quick scan maken wij een plan dat is afgestemd op jullie ambitie en budget.

Contact

Wij komen graag langs voor een buitengewoon goed advies!

 

JAN TINBERGENSTRAAT 8F
2811 DZ REEUWIJK

Meerdere locaties? Geen probleem. Wij werken landelijk.