• WIE ZIJN WIJ

Areamasters

VISIE

Areamasters is een jonge, dynamische onderneming die zich bezighoud met het ontwerpen, aanleggen en onderhouden van buitenterreinen op een geheel eigen wijze en waarbij zij zich onderscheidt ten opzichten van anderen door het volledig ontzorgen op alle vlakken. Het gaat hierbij om speel en buitenterreinen welke als eis een kwalitatief hoogwaardig niveau hebben.

 

Areamasters is van mening dat elk speel en buitenterrein een significante meerwaarde heeft voor de organisatie. Bovendien levert een verzorgd speel of buitenterrein een toegevoegde waarde aan de eerste indruk, het concept en het proces van de opdrachtgever.

 

Een organisatie dat in bezit is van een speel of buitenterrein, heeft dit omdat de organisatie er een doel mee heeft. Kortom men geeft er een functie aan. Dit kunnen bijvoorbeeld  functies zijn als: spelen, sport, ontspanning, uitstraling, marketing, productiecapaciteit dan wel ondersteuning/facilitering van de bedrijfsactiviteiten, zoals parkeren.

 

We zijn een landelijk opererende organisatie welke in 2009 is opgericht. Wij hebben jarenlange ervaring op het gebied van het ontwerp, de aanleg en het beheer van scholen en kinderdagverblijven. Daarnaast werken we ook voor verschillende overheidsinstellingen die gevestigd zijn in het land.

 

ONZE ACHTERGROND

Door de brede kennis en achtergrond op het gebied van tuin- en landschapsinrichting, civiele techniek, bouwkunde en speelnatuur zijn wij in staat om flexibele adequate totaal oplossingen te bieden en de klant volledig te ontzorgen als het gaat om het adviseren, creëren, realiseren en beheren van terreinen, scholen en kinderdagverblijven.

 

HOOFDKANTOOR

Per 1 mei 2012 is Areamasters verhuisd van Rotterdam naar Gouda. Deze centrale plaats in het midden van het land maakt het nog beter mogelijk om in heel Nederland onze diensten aan te bieden. Door de inzet van eigen mensen op de uitvoering kan Areamasters de verantwoordelijkheid nemen en de kwaliteit beheersen over de uitstraling van uw terrein, school of kinderdagverblijf.